Online Cursus         Zelf-HYPNOSE

 

Hoe fijn zou je het vinden als je een pijnlijke herinnering of fysieke klacht die steeds weer terugkomt, voorgoed zou kunnen laten verdwijnen, zodat je er nooit meer last van hebt? Dat is mogelijk.

Met de kracht van zelfhypnose.

Je onderbewuste functioneert net als de processor en harde schijf van je computer en is verantwoordelijk voor ongeveer 92% van je gedragingen en emoties. Zelfhypnose geeft je toegang tot die harde schijf zodat je onhandige/ongewenste stukjes van je eigen software kunt vervangen.

Snel en effectief verandering teweegbrengen

 

Misschien kreeg je als kind van je ouders altijd je zin als je begon te ‘zeuren’. Als kind leerde je dus dat zeuren nuttig voor je kon zijn. Maar datzelfde gedrag vertonen nu je een verantwoordelijke baan hebt, zou minder nuttig zijn.

Als je verdrietig was en begon te huilen, dat je vervolgens de opmerking kreeg ‘om je niet zo aan te stellen’… en dat je je nu diep van binnen het liefst toch wel wat ‘kwetsbaarder’ op zou willen stellen in een relatie, maar je dat simpelweg niet lukt, omdat jij de diepe ‘overtuiging’ hebt dat dat niet kan of mag.

Of dat als je in de ogen van je (bijv.) ouders goedkeuring kreeg als je gewenst gedrag vertoonde en jij dus in jouw leven nu  het welbekende ‘please-gedrag’ vertoond, want ja dat geeft jou het beste gevoel (de pijn van ‘afwijzing’ vermijd je maar al te graag, onbewust).

We hebben allemaal ooit gedragingen geleerd die ooit nuttig waren en die voor ons werkte, maar die je nu soms alleen nog maar tegenwerken. Zelfhypnose leert je te communiceren met je eigen brein. Je kunt het dan instructies geven (d.m.v. suggesties) om oude onhandige gedragingen te wissen en te vervangen door nieuwe gewenste gedragingen.

 

Stressvermindering en meer ontspanning

Hypnose brengt je in een diepe en intense staat van rust. Je hersenen communiceren dan totaal anders met je lijf. Je lichaam gaat daardoor bijna als vanzelf in een rusttoestand. Stress verlaat dan op een natuurlijke wijze het lichaam. Als je je traint door zelfhypnose snel in deze staat te komen, kun je in korte tijd een diep gevoel van rust, ontspanning en vrijheid oproepen.

Hebben deze redenen je overtuigd van de positieve invloed die (zelf)hypnose kan hebben op je leven?

Neem dan actie en start vandaag nog met de cursus Zelfhypnose.

 

Mocht je nog vragen hebben, mail me dan gerust of laat een berichtje hieronder achter.

Heel veel liefs,