Inspiratie

Video’s

Hoe is jouw “staat van zijn” als je ‘smorgens opstaat? Vaak zijn we met onze gedachten bij ervaringen uit het verleden. Dat geeft vaak een emotie, wat leidt tot een (naar) gevoel waar je dan je dag mee start. Mijn leven is 180 graden veranderd toen ik startte met visualiseren. Ik creëer o.a. daardoor mijn eigen leven.

Soms kan je je ineens rot voelen of overvallen worden door een bepaalde emotie. Het kan zijn dat deze emotie helemaal niet van jou is, maar dat je deze ‘overneemt of voelt’ van iemand anders. Wil je je hiertegen beschermen dan heb ik daar een mooie techniek voor.

Luister dan mijn podcast:

https://anchor.fm/ingrid-gijsman/episodes/Lichtbol-van-bescherming-e3m41e/Lichtbol-van-bescherming-acsekt

Interview met Daantje: 

Zij verteld over haar ervaring met o.a. hypnose en (MatriX) coaching. Zo fijn om te horen hoe haar leven is veranderd doordat zij haar “please-gedrag” overboord kon gooien! En weer écht haar leven kan gaan leiden ipv dat van wat haar omgeving van haar verwacht.

 

 

Aantal jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Nu loop ik weer op de plek waar ik vaak kwam. Het bos! Ik werd gedwongen toen weer op te laden. Één van de dingen die mij er weer snel bovenop kregen wat o.a mediteren.  

Tijdens mijn business jaarprogramma zie ik zoveel ondernemers ‘struggelen’ met onzekerheid, terwijl ze stuk voor stuk super veel talent hebben! Zo bijzonder dat wij daar allemaal mee kampen. Niemand uitgesloten..

Kracht van manifestatie / Wet van aantrekkingskracht

Mijn droom was verhuizen naar een boerderij, in de natuur, beestjes en vrijheid. Totdat ie ineens op mijn pad kwam… Nu moet ik de keuze maken om mijn veilige nest te verlaten. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Mijn mijn motto is “volg altijd je hart” dus ja… Jump and slide!

“Als je mij echt zo kennen, dan zou je weten dat….” Wat zou hierop jouw antwoord zijn?

Ik kwam erachter dat iedereen zo zijn struggle(s) heeft. Niet gezien worden, gepest zijn, geen liefde mogen ontvangen etc… Niemand lijkt hiervan te zijn uitgesloten.

Je kan pas oordelen over iemand als je minimaal 3 maanden in diens schoenen hebt gelopen. Ik ben zo veel milder geworden sinds ik niet meer (zo veel) oordeel. Een oordeel over een ander zegt ook meer over mezelf…

Laat je niet tegenhouden door beperkende overtuigingen! Mijn coach zei laatst “Ingrid wat wil je nou écht?” Ik zei nou naar een boerderij, daar retraites/coaching geven en met beestjes in de natuur wonen. Nou dan ga je dat toch gewoon doen zei ze doodleuk… Hoe dan?

Deze vraag liet mij ineens bedenken en zien dat er mogelijkheden bestonden. Ik boekte een boerderij (mijn eigen kwam maand later 😉 en ik plande een retraite… Niks beren op de weg! Opzouten. 

Geloof jij in de wet van aantrekkingskracht? 

Door los te laten en er 100% op te vertrouwen wat de uitkomst ook zal zijn, zal het universum je daarvoor ‘belonen’. 

 

 

 

Vanuit een zonnig Frankrijk tijdens mijn coachings-retraite op Terra Nova (Robert Bridgeman)

In één week tijd weer mega terug in de verbinding met anderen, maar voornamelijk met mezelf! 100% connectie met mezelf! Het allerbelangrijkste is de verbinding met anderen, maar die start bij jezelf. 

Superleuke maar ‘zware’ week achter de rug! Alles is liefde!

 

 

Wat ik heb geleerd tijdens mij coachings-retraite week op Terra Nova bij Robert Bridgeman. 

Wees gewoon altijd jezelf! Gooi je masker af, toon je kwetsbaarheid en laat zien dat je een mens bent… Dan ben je op z’n leukst…